Nekünk írták

Ildikó és Gábor

Nagyon szépen köszönjük a megtisztelő ajánlatukat! Öröm látni, amikor egy jó csapat dolgozik és ez már az ajánlatadás alkalmával is kiderül!

Bódi Á

Nagyon köszönjük a precíz és szép munkát amit végeztek, minden nap élvezzük a szaunánkat.

PZS

Köszönöm a munkát! Az embereik nagyon kedvesek voltak és szépen dolgoztak!

Anna

Nagyon elégedettek vagyunk a szaunával, csodálatos pihenést biztosít számunkra! Csak ajánlani tudjuk másoknak, köszönjük a rugalmasságot és a két kolléga kitartó munkáját!!😊

S. Erik

Több szauna építő céget néztem meg, s ennél maradtam hogy kérjek egy ajánlatot. Pozitív, s jó gazdag információt kaptam az oldalon. Sok jó kép, s ötlet, gazdag megoldások. Gratulálok! 6 éves korom óta rendszeresen járok szaunázni. Ez 43 éve Svédországban történt.

E. A.

Tegnap fel is avattuk a szaunát. Tökéletes. Alig fél óra alatt fel is fűtötte a rendszer a kívánt hőmérsékletre.

Mónika

Nagyon szépen köszönöm a korrekt, szakszerű, precíz munkát! A szauna fürdőszobánk dísze lett!

Igényes és precíz ügyfél

Nagyon köszönöm a tegnapi munkát. Feltették az i-re a pontot, minden kifogástalan és szép.

SZGy.

A hétvégén több időm volt tüzetesen megnézni a szaunát illetve ki is próbáltuk. Tényleg gyönyörű, nagyon szép munkát végeztek és nagyon élvezzük.

Ózon Panzió, Krisztina

Nagyon szépen köszönjük a pontos és precíz munkát, igazán meg vagyunk elégedve mindennel: a részletes tájékoztatással, a kivitelezéssel, a pontossággal, és a nem kevés papírmunkával. Minden mindig úgy történt, ahogyan az meg volt beszélve 🙂

B. Zoltán

Az elkészített szauna nagyon szuperül működik.

Nagy Á.

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkával és nagy örömmel használjuk.

N. Nikolett

Nagyon szuper az új szauna, köszönjük szépen, nagyon elégedettek vagyunk.

U. Péter

Még egyszer köszönöm a jó és szép munkát!

V. Edina

Nagyon köszönjük az odafigyeléseteket, a kollégák hozzáállását, segítőkészségét, igazán meg vagyunk elégedve!

Kedves Róbert, Kedves Mónika, Kedves Munkatársak!

Újból csak köszönni tudjuk ezt a kis remekművet, ami elkészült általatok Apostagon! A SÓSZOBÁNK fantasztikus!!! Ezidáig a családot kápráztatta el, de hamarosan megnyitjuk valamennyi érdeklődő előtt. Minden tökéletes! A kollégák nagyon alapos, körültekintő, precíz, remek munkát végeztek! Sokat emlegetünk benneteket, és persze jönnek az újabb ötletek is.:))Most továbbítok néhány képet a kis alkotásról, a mi kis kedvencünkről.Köszönöm, hogy minden pontosan úgy történt, ahogy megbeszéltük, és akkor, amikorra megbeszéltük.Minden "Pappszaunásnak" kívánunk minden jót!Szeretettel: Edina és Attila

Atanáz

Köszönjük, nagyon élvezzük!

Kinga, Budapest

Először is szeretném megerősíteni írásban is, hogy nagyon elégedettek vagyunk a szaunával. A múltkor visszajeleztem, hogy esztétikailag nagyon tetszik ( akkor még nem volt áram), most, hogy már többször is használtuk szeretném jelezni, hogy funkcionálisan is rendben van!

Zsolt, Monor

Köszönjük Önnek a csodálatos szaunát! Sokkal jobban néz ki így a lakásunk. Most így utólag látva a szaunát jó döntést hoztunk, hogy a Papp Szaunát választottuk. Ha tartják ezt a színvonalat, akkor biztos lesz megrendelőjük. Köszönjük mégegyszer és további sok sikert és jó munkát Önöknek!

egy magánszemély

Kedves Papp Szauna Team! Nagyon nagy köszönet a precíz és gyönyörű munkáért! Csak ülünk és csodáljuk... Holnap küldöm a képeket is!

Zoli, Debrecen

Szia Robi! Nagyon szuper lett a szauna, kiválóan működik, és igazi dísze is a lakásnak. Külön köszönet, hogy a szokványostól eltérő egyedi igényeinket is ki tudtad elégíteni. Azóta rendszeresen használjuk a kabin finn - és infra részét is a legnagyobb megelégedésünkre. Örülök, hogy veletek építtettük meg a szaunánkat.

név nélküli megrendelőnk

Még egyszer köszönöm a kiváló munkát, remélem a fiam és családja élvezni fogják az ott eltöltött idő minden percét.

Sport11 Központ, Budaörs

Köszönjük a munkátokat, örülök, hogy a Pappszaunát választottuk a kivitelezésre.

SZ. L.

Kedves Róbert, Ezúton nemcsak szóban, de írásban is megköszönöm a precíz, tiszta, korrekt munkájukat. Az egész csapatuk kiemelkedő munkát végzett, a szaunaház nagyon szép lett és jól működik... Köszönöm.

Dénes

Köszönöm a végzett munkát, a sószoba nagyon szép lett, az egész családnak nagyon tetszik. További sok sikert és hasonlóan szép munkákat kívánok.

egy ajánlatkérő

Nagyon szimpatikus volt nekem is és feleségemnek is a korrektsége és a gyors, részletes válasza!

G. László

Szeretnénk megköszönni a kivitelezést! Nagyon meg vagyunk elégedve! Szép munkát végeztetek!

Egy elégedett ügyfél

Köszönjük szépen a szaunát, nagyon szép lett, csatolok is egy képet. Este be se kapcsoltuk még, de az egész család bent beszélgetett. Köszönjük!

N. Gábor és családja

Már két hete használjuk a csapatod által épített szaunánkat. A szauna olyan lett, mint amit megálmodtunk és amit a tervezés során veled egyeztettünk. Nagyon köszönjük munkátokat! A fiúk helyszíni munkájával, hozzáállásával teljes mértékben elégedettek vagyunk. (Képesek voltak este 10 órakor visszajönni, hogy a kályha bekötését kijavítsák, és csak az okozott nekik problémát, hogy számunkra ez a késői időpont megfelelő-e.) A szauna tökéletesen működik, amit nagyon élvezünk!Köszönjük!

Sz-né

Nagyon köszönöm a szaunát és a munkájukat, az este már ki is próbáltam nagyon tetszik!

F. F.

Köszönjük, használjuk a szaunát és valóban elégedettek vagyunk vele.

P. E.

A szauna nagyon szép lett. Köszönjük.

Ügyfelünktől

Munkájukhoz további sok sikert kívánok, Önöknek van a leginformatívabb honlapjuk és a legjobb videóanyaguk!

Sz. György

A szauna továbbra is gyönyörű, nagyon élvezzük, mindenkinek tetszik.

P. Mária

Az Önök kivitelezésében 2014. év végén kültéri finn szaunát építtettünk családi házunk kertjében Székesfehérváron. A szaunát azóta is nagy örömmel rendszeresen használjuk, mindenben megfelel eredeti elképzelésünknek.

Anita és Balázs

Nagyon szépen köszönjük a szauna építést nagyon szép esztétikus lett, a külseje belseje is gyönyörű,nagyon szép munkát végeztek a fiúk!

B. Bogi

Kedves Róbert! Nagyon szép munkát végeztetek és mindennel elégedett voltam... Kb. hetente egyszer használatban van a szauna és igazán az általatok épített szaunát rendszeresen kipróbálva ismertük meg az igazi háborítatlan, relaxáló, pihentető szauna élményt, ami felbecsülhetetlen a rohanó életmódunk mellett. Egyszerűen rajongunk érte! 🙂

G. Zsolt

Köszönjük Önöknek a szép szaunánkat! Nagyon élvezzük, gyakran használjuk, meg vagyunk vele elégedve.

K. V.

Köszönettel átvettük a szaunát, a munkatársai kitűnő munkát végeztek, maximálisan meg vagyunk mindennel elégedve.

L. E. Kinga

Szeretnénk megköszönni a szaunát, nagyon szép lett, pont olyan amilyet képzeltünk!

Nóra Érd

Köszönjük a csodálatos és nagyon jó hatású szaunát. Tegnap este még ki is próbáltuk. Mondhatom jobb lett, mint gondoltam. Gratulálok a profi munkához.

S. Anikó

Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkájukkal. Gratulálunk a munkatársaihoz. Precízen dolgoznak, nagy munkabírással. Köszönjük szépen!

K. Miklós

Szép, precíz munka, jól működik, elégedettek vagyunk vele.

G. Mariann, Budapest

Kedves Robi! Nagyon köszönjük nektek! Nagyon szuper lett a szauna 🙂

Gábor

Már kipróbáltuk a szaunát, nagyon szuper. Köszönöm szépen még egyszer.

mónika

Nagyon szépen köszönöm a gyors, áttekinthető és korrekt árajánlatát. Ha lesz lehetőségem megvalósítani álmaim infraszaunáját, akkor jelentkezni fogok Önnél, mert már a honlapja is nagyon sokat megmutat Önről számomra. Gratulálok a honlapon látott gyönyörű munkáihoz is.

Sándor, Debrecen

Kedves Robi, ez úton is szeretném megköszönni a precíz és gondos munkát. A sófallal és sóbefuvással kombinált infraszaunánk szuper. "Problémás" ügyfélnek számítok, csak a kiváló minőséget fogadom el, de az általatok szállított termék minősége tökéletesen megfelelt. Nem volt egyszerű a kivitelezés, hiszen egy lépcső alá kellett elkészíteni a kabint, ráadásul beépített szekrényekkel kombinálva, hogy kihasználjuk a lépcső alatti teret. Az eredmény gyönyörű és jól is működik: A 1 hónap alatt érezhető a só és az infra hatása, a gyerekek kevésbé betegek és a meglévő náthából is hamar kimennek. Még egyszer köszönjük!

Béla, kecskemét

Kedves Róbert! Az első próbát megejtettem! Nagyon szép a kabin beltéri környezete, nagyon hatásosan üzemel, nagyon jól éreztem magam az első 45 perces próba során! A Facebook-on már like-oltam is az oldaladat, és remélem rajtam keresztül lesz majd új megrendelésed hamarosan, én mindenesetre öregbíteni fogom a hírneveteket!

Zsolt

Mégegyszer szeretném megköszönni a szauna építését! Az elmúlt napokban többször használtuk, kiprobáltuk, kiválóan működik! Élvezzük! Nagyon tetszik a kivitelezés is mindenkinek aki látta, egyedi és minőségi! Köszönöm! Üdvözlettel,

András, Debrecen

Kedves Robi! Tegnap este már fel is avattuk, tökéletesen működik. Mégegyszer nagyon köszönöm a szép és pontos munkát!

anita

Szia Robi! Minden nagyon szép lett. Nagyon szuperek lettek a szaunák. Köszönjük.

V. Józsefné, Csernely

Kedves Róbert! Csúcs szuper a szauna, nagyon elégedettek vagyunk vele.

egy ajánlatkérő

Árajánlatát nagyon köszönöm. Nem tehetem, hogy elhallgatom, de gyorsasága, az árajánlat minősége lenyűgöző. Még egyszer köszönöm, visszajelzéssel élek.