Kombinált szauna építés

Egy helyiségbe egybeépített különböző szauna fajták ötvözete a kombinált szauna. A hagyományos finn szauna és az infraszauna élménye egy szaunakabinon belül.Igény szerint használható külön a finn szauna funkció, vagy külön az infraszauna rész.  Eltérő szaunázási szokások kompromisszumok nélkül.

Kombinált építés otthonra és közintézménybe egyaránt

Eltérő szaunázási szokások kompromisszumok nélkül

A finn és az infraszauna kettő az egyben építésekor születik meg a kombinált szauna, ami egy kompromisszumos lehetőség a két szaunatípussal.

A kombinált szauna azért jött létre, hogy a család minden tagja élvezhesse a szauna jótékony hatásait anélkül, hogy két különböző szaunát kellene építtetni. E megoldásunk költséghatékonyabb és helytakarékosabb is.

otthoni szauna

Az általunk épített kombinált szauna kívül-belül esztétikus látványt nyújt, ezáltal biztosan illik majd otthonába.

A természetes megjelenésű alapanyagok és a kellemes meleg bármely nehéz nap után ellazítja fáradt izmait és feltölti életerővel, miközben megszabadítja a méreganyagoktól.

Egyszó mint száz, ha eddig kérdés volt, hogy infraszauna vagy finn szauna, akkor gondolkozzon inkább a kombi szaunák komplex előnyeiben. Sok esetben nem egyszerű eldönteni ugyanis melyiket építtessünk, mert lehet, hogy a család egyik tagja infrakabint akar, a másik pedig finn szaunát. A jó hír, hogy a Pappszauna által épített kombinált szauna mindkét igényt kielégíti. Döntsön a kombiszauna mellett, és egyikről sem kell lemondaniuk, élvezzék mindkettő szaunafajta jótékony hatásait a kombinált szaunában!

TIMELAPSE VIDEÓSOROZATUNKBÓL

Bemutatunk egy kombiszauna beépítést

A TIMELAPSE videósorozat részeként most bemutatunk egy fürdőszobába épített kombinált szaunát. A videó bemutatja az egész építkezést az üres helytől a kész szaunáig 2,5 percben!

Tegye még egyedibbé szaunáját!

Egészítse ki az alábbi opciókkal is egyedi szaunáját

SÓTERÁPIA​
A szaunák falába épített himalájai sófallal a szauna meleg terápiája kiegészül és ötvöződik a só jótékony hatásával. A szaunában a körülöttünk lévő só harmonikus, nyugtató és gyógyító rezgést biztosít és exkluzív látványt is nyújt.
FÉNYTERÁPIA
Részesüljön fényterápiában is egyúttal a szaunában. A szaunába beépített elektromos fénytechnikai, színterápiás eszközök (led fényszalag, csillagos égbolt, színterápiás égő stb.) biztosítják a fényterápia lehetőségét.
HANGTERÁPIA
A szaunába beépített elektromos hangszolgáltató eszközök (mini hifi, vízmentes hangszóró stb.) biztosítják a zeneterápia lehetőségét is. Hallgasson relaxációs, gyógyító zenét a szaunában és fokozza a méregtelenítő terápia hatékonyságát.
AROMATERÁPIA​
Az illatok hatnak a szervezetünkre és a lelkünkre is. „Az illat kapcsolatot teremt a magasabb intelligenciával, az embert finomabb érzésekre, nemesebb érzelmekre, gondolatokra keltik.” Az illatokat szaglással érzékeljük, s jótékonyan hat a szervezetünkre a bőrünkön keresztül is. Több illatanyag erős germicid hatású. Az aromaterápiát csak úgy tudjuk megérteni, ha lelkileg átalakulunk. Ha pozitív irányba változunk, ha testileg, lelkileg megtisztulunk, olyan lelki és szellemi energiára teszünk szert, melyet eddig még nem tapasztaltunk. Illatanyagok széles választéka elérhető.
Previous slide
Next slide

Néhány általunk készített Kombinált szauna

További finn szaunás képeink a galériában is láthatók.
Nézze meg azokat, és szerezzen inspirációt, és jó ötleteket!

Egyedi igényeknek megfelelően számos nem szokványos körülményt oldottunk már meg…

Aki a munkák mögött van:

Papp Róbert

A Pappszauna Kft. ügyvezető tulajdonosa, szenvedélyes szauna építő, aki maga is aktívan részt vesz a szaunák építésében, és rendszeres szaunázó. A Pappszauna szakképzett asztalosokból álló csapatával országosan és a határokon túlra is vállalja egyedi tervezésű szaunák megépítését. Szabadidejében 3 gyermekes családapa, aki szeret focizni, ping-pongozni, teniszezni, a sport mellett hobbija még a kertészkedés…