Sófalas szauna építés

Sófallal még gyönyörűbb és egészségesebb is a szauna

A szauna készítés előtt javasolt mérlegelni Önnek is azt, hogy mit nyerhet, ha Ön is a sófalas szauna építés mellett dönt. A szauna sóval még hatékonyabb méregtelenítést nyújt. Nem tudom, de ez megint olyan ízlés és pénztárcafüggő természetesen, de egy igazán egyedi szauna ma már nem nélkülözi a sófalat sem. A szauna sótégla fala egyedi igényes designt kölcsönöz. A sóbarlang építés esetében már bemutattam a kristálysó egészségre gyakorolt hatásait.

A szaunázás önmagában egy nagyon egészséges dolog, hát ha még fokozzuk ezt egy sófal hatékonyságával és persze a gyönyörű, egyedi látványával.

Sófalas szauna az otthona ékszere

A sófallal kombinált infraszauna vagy finn szauna, amit a Papp Szauna épít, egy gondos és precíz munka eredménye. Nálunk a minőség nem beszédben és írásban, hanem kivitelben nyilvánul meg.

Érvek a sófalas szauna mellett

  • A sófalas szauna látványa szemet gyönyörködtető, megnyugtató
  • Halmozottan egészséges, mert a só hatása még hozzájön a szauna egészségre jótékony hatásához
  • Igazi kuriózum, egyedi belsőépítészeti megoldás

 

Ha eldöntötte, hogy Ön is egyedi sófalas szaunát szeretne, akkor írja meg nekem hogyan képzeli el, milyen helyiség adott a szauna építéséhez, hogy nézzen ki és mivel legyen felszerelve! A Pappszauna pedig elkészíti Önnek álomszép sófalas szaunáját egyedi helyre beszabva, úgy ahogy szeretné!

Gyönyörű a sófal bármilyen szaunában

Milyen sófalas szaunában gondolkodhat?

Kisebb felületű, sótégla sáv

Szeretne sófalas díszítést a szaunájába, de inkább a látvány miatt? Akkor elegendő lehet egy sótéglából kirakott csík is. Természetesen ennek is van jótékony hatása, de nem akkora, mint a nagyobb felületű sófalnak.

Nagyobb felületű sófal

Szeretné a só jótékony hatását minél hatékonyabban élvezni a szaunában? Nem beszélve a látványról? Építtesse szaunáját viszonylag nagyobb felületű sófallal és a színterápia mellett igazi sóterápiában is részesül a szaunázás mellett!

Sótörmelékekből kirakott sófal

Ezt a megoldást főként a sókabinok, sószobák, sóbarlangok építésekor alkalmazzuk. Természetesen a fa mögé elrejtett sókristályok akár egy szoba falára is felszerelhetők és a díszítés mellett pl. a gyerekszoba egészséges levegőjéről is gondoskodik.

Egyedi méretű és alakú sófal

Kérje a sófalat egyedi méretben és alakban a szaunafalra. Ebben az esetben a fantáziájára van bízva, milyen alakzatot képzelt el a szaunában sótéglából kirakva. A sófal teljesen egyedi alakzatától Önnek valóban egyedi szaunája lesz bárhová építteti.

Aki a munkák mögött van:

Papp Róbert

A Pappszauna Kft. ügyvezető tulajdonosa, szenvedélyes szauna építő, aki maga is aktívan részt vesz a szaunák építésében, és rendszeres szaunázó. A Pappszauna szakképzett asztalosokból álló csapatával országosan és a határokon túlra is vállalja egyedi tervezésű szaunák megépítését. Szabadidejében 3 gyermekes családapa, aki szeret focizni, ping-pongozni, teniszezni, a sport mellett hobbija még a kertészkedés…