Sófalas infraszauna

Sófalat minden infraszaunába!

Kérjen sófalat az infrakabinba is!

A sófalas infrakabin fala hátul megvilágított himalájai sótéglával dekorált, valamint a szaunában sószikla is elhelyezhető.

A sófalas infrakabinban a dekorként beépített sótégla kiegészül egy sógenerátorral, mely segítségével sópára juttatható a levegőbe, így felerősítve, megtöbbszörözve érhetjük el a sókristályok szervezetre gyakorolt jótékony hatását.

A karbonlapos sugárzók által közvetített hő hatására a vérkeringés élénkebb lesz, az anyagcsere és a kiválasztás felgyorsul, az immunrendszer aktivizálódik. A sógenerátor működtetésével a szauna mély meleg terápiája kiegészül, ötvöződik a só jótékony hatásával. A szauna levegője sós, tökéletesen por, ingermentes, és antibakteriális hatású lesz. A sóval berendezett infraszaunában lévő só harmonikus nyugtató rezgést biztosít. A sóterápia lényege, hogy a különböző kristálysó oldatok az öngyógyító mechanizmusok útján fejtik ki jótékony hatásukat.

A légtérbe porlasztott só részecskék gyógyítóan és megelőzőleg hatnak a légúti megbetegedésekre: nátha, megfázás, meghűlés, orrdugulás, orrfolyás, arcüreggyulladás, homloküreg –gyulladás, köhögés, légcsőhurut, hörghurut, légúti allergia, szénanátha, asztma, krupp, Bronchitis

A sófalas infraszauna sós levegőjének naponta történő belégzése megelőző hatással van a légúti megbetegedésekben, illetve hiperaktivitásban szenvedő gyerekekre egyaránt.

Ne használja a sókezelést az alábbi esetekben:

  • Tuberkulózis, súlyos szívelégtelenség
  • Fertőző betegségek, lázas állapot, heveny gyulladásos megbetegedések

A sófalas infrakabin használatával megszűnnek a koncentrációs és az alvászavarok is.

Sófalas szauna építés esetén keressen bennünket és otthonába Ön is kihasználhatja a só előnyeit a szauna összes előnyével együtt!

Milyen sófalas infraszaunában gondolkodhat?

Kisebb felületű, sótégla sáv

Szeretne sófalas díszítést a szaunájába, de inkább a látvány miatt? Akkor elegendő lehet egy sótéglából kirakott csík is. Természetesen ennek is van jótékony hatása, de nem akkora, mint a nagyobb felületű sófalnak.

Nagyobb felületű sófal

Szeretné a só jótékony hatását minél hatékonyabban élvezni a szaunában? Nem beszélve a látványról? Építtesse szaunáját viszonylag nagyobb felületű sófallal és a színterápia mellett igazi sóterápiában is részesül a szaunázás mellett!

Sótörmelékekből kirakott sófal

Ezt a megoldást főként a sókabinok, sószobák, sóbarlangok építésekor alkalmazzuk. Természetesen a fa mögé elrejtett sókristályok akár egy szoba falára is felszerelhetők és a díszítés mellett pl. a gyerekszoba egészséges levegőjéről is gondoskodik.

Egyedi méretű és alakú sófal

Kérje a sófalat egyedi méretben és alakban a szaunafalra. Ebben az esetben a fantáziájára van bízva, milyen alakzatot képzelt el a szaunában sótéglából kirakva. A sófal teljesen egyedi alakzatától Önnek valóban egyedi szaunája lesz bárhová építteti.

Aki a munkák mögött van:

Papp Róbert

A Pappszauna Kft. ügyvezető tulajdonosa, szenvedélyes szauna építő, aki maga is aktívan részt vesz a szaunák építésében, és rendszeres szaunázó. A Pappszauna szakképzett asztalosokból álló csapatával országosan és a határokon túlra is vállalja egyedi tervezésű szaunák megépítését. Szabadidejében 3 gyermekes családapa, aki szeret focizni, ping-pongozni, teniszezni, a sport mellett hobbija még a kertészkedés…