Kültéri szauna építés

A kültéri szaunaház

új varázst ad a kertnek

A kültéri szaunaház építésével Ön a legszebb kert színvonalát is megemeli

Legyen az Ön kerti szaunája is az udvar ékszere

Tegye Ön is még harmónikusabbá a kertjét egy kültéri szaunaház megépítésével.

A kerti szaunaház építése azoknak ajánlott, akiknek van fedett rendelkezésre álló hely a szauna ideális helyszínéül. A teraszon vagy egy különeső helyen a kertben megépített kültéri szauna új ékszere a kertnek, ezért fontos, hogy minél jobb, szebb igényesebb kivitelben készüljön el!

Nem csak a beltéri szauna kinézete fontos. Dobjuk hát fel a kertünk hangulatát, látványát egy kültéri szaunával! Ha van rá módja és lehetősége, akkor építtesse meg velem azt a kültéri szaunát otthonába, amit megálmodott!

Ne feledje, ha Ön kerti szaunát szeretne korrekt áron – akkor az pappszauna.hu és a Pappszauna csapata kiváló választás!

Munkámra garanciát vállalok és minőségi munkát adok ki a kezem közül, mintha magamnak csinálnám!

A szauna építés a munkám és a  szenvedélyem is.

Országszerte vállaljuk kültéri szaunaházak építését, házhozszállítását és beüzemelését.

Néhány érv a szaunaház mellett

  • A kerti szauna még jobban feldobja a kertet
  • Nem a lakás hasznos alapterületéből vesz el helyet a szauna
  • Pénztárcától és kertnagyságtól függően akár komolyabb szaunaházban is gondolkodhat, melynek több funkciója van ( relaxálás, pihenés, beszélgetés vagy baráti összejövetel helyszíne is lehet)
  • Mi pedig több prémium minőségű szaunaházat megépítettünk már és az Öné se fog ki rajtunk 😉

Ha eldöntötte, hogy Ön is egyedi kerti szaunát szeretne, akkor kérjen árajánlatot és írja meg nekem hogyan képzeli el, mekkora hely adott a kertben a szauna megépítéséhez, hova szeretné konkrétan és mivel legyen felszerelve. A Pappszauna pedig elkészíti Önnek álomszép kerti szaunaházát, úgy ahogy megálmodta!

Szintén egy kert végébe építettük

ezt a kerti szaunaházat.

A TIMELAPSE videósorozat részeként most bemutatunk egy szintén kertbe épített kültéri szauna faházat. A videó bemutatja az egész építkezést az alapoktól egészen a kész házig!

SZAUNAHÁZ NEM CSAK KERTBE ÉPÜLHET,

a terasz is kiváló helyszín.

A TIMELAPSE videósorozatunkból most egy teraszra épített kültéri szaunát mutatunk be. Nézze meg a gyorsított építkezést 1,5 percben!

Bemutatjuk a Hévízi

Hotel Aquamarin szaunáját.

Ezt a videót a Hévíz Televízió készítette a Hotel Aquamarin új kültéri szaunájának megépítése és az új medencefedés alkalmából.

Újabb teraszra épített szaunaház

a Balaton partján.

Ezt a kültéri szaunaházat a Balaton partján található lakás teraszára építettük. Nézze meg a rövid videót!

Nézzen be ebbe a kert végébe épített

gyönyörű szaunaházba.

Ezt a kerti szaunaházat megrendelőnk a kertbe álmodta meg, hozzáépítve a garázshoz. Nézze meg 2 percben!

Ennek a kertnek is új színfoltja lett

ez a szaunaház relax részleggel.

Ezt a kerti szaunaházat megrendelőnk szintén a kertbe álmodta meg közvetlen az autóbeálló és a kerítés mellé. Nézze meg rövid bemutatónkban hogyan néz ki ez a szaunaház!

Ez a szaunaház egy garzon méretű,

hatalmas 30m2-es alapra épült.

Erről a szaunaházról csak képeink vannak a képgalériában! Óriási és gyönyörű. 30 m2-es kerti szaunafaház tusolóval, két szaunával és óriási terekkel, vendégek fogadására is alkalmas wellness részleg.

Egyedi igényeknek megfelelően számos nem szokványos körülményt oldottunk már meg…

Aki a munkák mögött van:

Papp Róbert

A Pappszauna Kft. ügyvezető tulajdonosa, szenvedélyes szauna építő, aki maga is aktívan részt vesz a szaunák építésében, és rendszeres szaunázó. A Pappszauna szakképzett asztalosokból álló csapatával országosan és a határokon túlra is vállalja egyedi tervezésű szaunák megépítését. Szabadidejében 3 gyermekes családapa, aki szeret focizni, ping-pongozni, teniszezni, a sport mellett hobbija még a kertészkedés…